0%

Köszönjük, hogy beleegyezett a felmérésben való részvételbe!

A felmérés témája az oltások megértése

A felmérés 5 percet vesz igénybe

A feltételek és kikötések teljes szövegének megtekintéséért kattintson az alábbi nyílra.
Ez a kutatás megfelel a GDPR-nek és minden nemzetközi/helyi adatvédelmi rendeletnek, és az Insights Association, valamint az EphMRA és BHBIA előírásainak


A felmérés hivatkozására kattintva megerősíti, hogy megértette és elfogadja az alábbiakat:

  • Megértettem, hogy a kutatás célja megismerni a nézőpontomat piackutatási célokból, hogy az
  • Elfogadom, hogy bizalmasan kell kezelnem minden információt, amely a felmérés során a tudomásomra jut. A jelen kutatás folyamán minden információt pusztán az arra érkező reakciók kiváltása céljából közlünk, és ezek mindig csak a termékre vagy betegségfajtára vonatkozó feltételezésként kezelendők. A kutatáson kívül nem indokolt ezek alapján döntéseket módosítani.
  • Megértem, hogy jogom van bármikor megtagadni a kérdések megválaszolását, illetve bármikor kiléphetek a kutatásból. További információk a jogaimmal és az adatmegőrzési időszakkal kapcsolatban a következő címen érhetők el: https://www.allglobalcircle.com/index.cfm?action=Main.lobbyGeneral&myContent=PRIVACY.
  • Megértettem, hogy az általam szolgáltatott információkat szigorú titoktartással kezelik, és a kutatás eredményét a célterületekkel kapcsolatos általános álláspont megállapítása céljából összesítik. Névtelen maradok, kivéve, ha engedélyt adok a személyazonosításra. Az engedélyem nélkül nem továbbítják a személyes adataimat más szervezeteknek.
  • Megerősítem, hogy elolvastam, megértettem és elfogadtam az előző oldalon szereplő pontokat, és szívesen folytatom a piackutatást ezen az alapon.

    Kattintson a következő hivatkozásokra a teljes Adatvédelmi szabályzatért és Feltételekért és kikötésekért