0%

Σας ευχαριστούμε που δεχτήκατε να συμμετάσχετε σε αυτή την έρευνα.

θέμα της έρευνας είναι η κατανόηση των εμβολίων.

Η μελέτη αυτή θα διαρκέσει περίπου 5 λεπτά

Κάντε κλικ στο βέλος παρακάτω για να δείτε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις
Η έρευνα θα συμμορφώνεται με τον GDPR και όλες τις διεθνείς/τοπικές νομοθεσίες για την προστασία των δεδομένων και θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κώδικες δεοντολογίας του Συνδέσμου Ερευνών Αγοράς, της Βρετανικής Ένωσης Συλλογής & Επεξεργασίας Πληροφοριών Υγείας (BHBIA) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ερευνών Αγοράς Φαρμακευτικών Προϊόντων (EphMRA).


Με την είσοδό σας στον διαδικτυακό σύνδεσμο της έρευνας δηλώνετε ότι κατανοείτε και συμφωνείτε με τα εξής:

  • Κατανοώ ότι ο στόχος αυτής της έρευνας είναι η κατάθεση των απόψεών μου με γνώμονα την έρευνα αγοράς που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη διαφημιστικών εκστρατειών και εκπαιδευτικού υλικού Από το Πανεπιστήμιο της Αμβέρσας ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.
  • Συμφωνώ να τηρήσω την εμπιστευτικότητα όσων δω ή διαβάσω κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας. Η παρουσίαση οποιωνδήποτε πληροφοριών κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας γίνεται μόνο για διερεύνηση των αντιδράσεων σε αυτές τις πληροφορίες και θα πρέπει να θεωρείται ότι αποτελούν υποθέσεις σχετικά με το τι μπορεί να πει κανείς για ένα προϊόν ή ένα θέμα της νόσου. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την άσκηση επιρροής στη λήψη αποφάσεων εκτός του πλαισίου της έρευνας.
  • Κατανοώ ότι διατηρώ το δικαίωμα να μην απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις και να αποσυρθώ από την έρευνα ανά πάσα στιγμή. Περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με τα δικαιώματά μου και την περίοδο διατήρησης δεδομένων είναι διαθέσιμες στο https://www.allglobalcircle.com/index.cfm?action=Main.lobbyGeneral&myContent=PRIVACY.
  • Κατανοώ ότι οποιαδήποτε πληροφορία αποκαλύψω θα αντιμετωπιστεί με απόλυτη εχεμύθεια και ότι τα αποτελέσματα της έρευνας ομαδοποιούνται για να παράσχουν μια συνολική εικόνα των στάσεων ως προς τους τομείς που καλύπτονται από την παρούσα έρευνα. Θα διατηρήσω την ανωνυμία μου, εκτός αν δώσω άδεια να ταυτοποιηθώ. Τα προσωπικά στοιχεία μου δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους οργανισμούς χωρίς την έγκρισή μου.
  • Επιβεβαιώνω ότι έχω διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τα σημεία στις προηγούμενες σελίδες και δέχομαι να προχωρήσω στην έρευνα αγοράς υπό αυτές τις προϋποθέσεις.

    Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε το πλήρες κείμενο με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους και Προϋποθέσεις